Bili smo na ekskurziji u Italiji

Bili smo na ekskurziji u Italiji
Uživali smo u čarima severne Italije, tokom pet dana, i posetili Veneciju, Veronu, Padovu i Trst, a stigli smo da svratimo i u Ljubljanu.

Poslednju nedelju marta proveli smo upoznavajući se sa znamenitostima i lepotama severne Italije. U polasku smo zastali u Ljubljani, obišli je i od vodiča čuli zanimljive priče iz istorije ovog grada. Potom smo naše putovanje nastavili do Lida di Jesola u Italiji, gde smo bili i smešteni sve vreme. 

 

Bili smo na ekskurziji u Italiji 01
Bili smo na ekskurziji u Italiji 02

Svaki dan bio je rezervisan za različite izlete, tako da smo imali dovoljno vremena da prošetamo Venecijom, uđemo u Duždevu palatu, pređemo Most uzdaha, vidimo izbliza crkvu Santa Maria della Salute iz čuvene Kostićeve pesme, i još mnogo toga! 

Ni Verona, Padova i Trst nisu bili ništa manje interesantni, te smo posetili, između ostalog, Julijinu kuću, Arenu, Baziliku Sv. Antuna, Trg ujedinjenja…

Uživali smo i jedva čekamo nove destinacije i nova iskustva! 

Bili smo na ekskurziji u Italiji 03

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.