Stipendija za najbolje učenike

Privatna gimnazija Tvrđava - Novi Sad

Konkurs za stipendiju

Gimnazija Tvrđava nudi mogućnost stipendiranja za najbolje učenike pokrivanjem troškova školovanja u punom iznosu za sve četiri godine za IT smer.

Stipendiranje najboljih učenika

Gimnazija Tvrđava u saradnji sa firmom Vega IT iz Novog Sada nudi mogućnost stipendiranja za najbolje učenike tako što svake godine dodeljuje jednu stipendiju koja pokriva troškove školovanja u punom iznosu.

Ako je vaše dete marljivo, talentovano i vredno, sada imate priliku da mu obezbedite kvalitetno obrazovanje u inspirativnom i modernom okruženju kakvo svojim učenicima nudi Privatna gimnazija Tvrđava.

Svi učenici koji završavaju 8. razred a koji su ostvarili izvanredan uspeh u periodu od 6. do 8. razreda, imaju mogućnost da konkurišu za stipendiju u privatnoj gimnaziji Tvrđava. 

Ako roditelji/staratelji vredne i talentovane dece nisu u mogućnosti da im finansijski priušte školovanje u najboljim uslovima, njihovi prethodni rezultati im to svakako omogućavaju. Najbolji učenici zaslužuju najbolje uslove za napredak.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za mogućnost da se školujete u najsavremenijem okruženju, koje neprestano pronalazi drugačije načine prenošenja znanja koja učenici praktično usvajaju. Baš iz ovih razloga gimnazija Tvrđava posebno vrednuje i nagrađuje talente, a vrednost koju učenici na ovaj način dobijaju je nemerljiva.

Prijavljivanje na konkurs

Imena dobitnika stipendije za školovanje u Gimnaziji Tvrđava, osvojene u okviru kampanje “Počni već danas”, firme Vega IT, možete pogledati klikom na ovaj link.

Čestitamo dobitnicima, a ostalim kandidatima se zahvaljujemo na učešću!

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem online forme na ovoj stranici.
Rezultati konkursa će biti javno objavljeni na facebook i Instagram nalozima gimnazije Tvrđava.

Poslednji rok za prijavu je 01.06.2024.

Uslovi konkursa:

Motivaciono pismo

Opširnije o načinu rada Gimnazije Tvrđava

Želite da saznate zašto školovanje u našoj gimnaziji otključava pun potencijal svakog učenika? Pogledajte naš kratki video kako biste se uverili u viziju i način rada naše škole.