Budite spremni za budućnost

Kvalitetno srednjoškolsko obrazovanja koje pruža adekvatnu osnovu za nastavak školovanja na fakultetima ili obezbeđuje mogućnost zaposlenja, važno je pitanje  o kom moraju razmišljati budući srednjoškolci i njihovi roditelji.

U želji da vam pomognemo da donesete najbolju odluku predstavljamo vam privatnu gimnaziju Tvrđava. Pored akreditovanih diploma, privatna gimnazija Tvrđava nudi vam sticanje primenljivih znanja i sposobnosti traženih na svetskom tržištu rada.

Jedinstvenom kombinacijom savremenih obrazovnih pristupa privatna gimnazija Tvrđava svojim polaznicima pruža funkcionalno opšte znanje i stručno usavršavanje.

Plan i program gimnazije Tvrđava propisani su od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, ali se realizuju na inovativan način uz mentorstvo vrhunskih stručnjaka, tako da u potpunosti priprema nove generacije da odgovore na zahteve savremenog, tehnološkog društva.

Pogodnosti

Upisom je obezbeđeno

Pozivamo vas da se, pre donošenja konačne odluke o upisu srednje škole, raspitate o uslovima školovanja u gimnaziji Tvrđava: pozovite nas na +381 64 085 0500 , zakažite sastanak, dođite i uverite se i sami da je naša škola najbolji izbor.

Vannastavne aktivnosti i radionice

Privatna gimnazija Tvrđava svojim učenicima nudi širok spektar vannastavnih aktivnosti, u želji da odgovori na potrebe svakog pojedinačnog deteta. Bioskopi, pozorišta, ekskurzije, sportske aktivnosti su važan deo naše školske prakse.

Kroz kreativan radioničarski rad sa učenicima, naš tim pedagoga i psihologa kontiuirano radi na podsticanju kreativnosti, pomaže učenicima da ostanu motivisani, da prevaziđu potencijalne probleme i pripreme se za realne životne situacije.

Udžbenici, laptop, ranac...

Svesni smo činjenice da kvalitetno obrazovanje zavisi od izbora adekvatne literature, koja mora biti u skladu sa vremenom u kom živimo. U modernom modelu školovanja nema mesta zastarelim udžbenicima. 

Privatna gimnazija Tvrđava obezbeđuje materijale za rad koji će deci pružiti praktična znanja i pripremiti ih da odgovore na zahteve tržišta budućnosti i društva u celini.

Pored udžbenika, učenici dobijaju ranac, bidon za vodu, laptop, miš i podlogu za miš, koje po završetku školovanja prelaze u vlasništvo učenika.

 

Kvalitetan rad sa decom

Stručan i pažljivo odabran nastavni kadar privatne gimnazije Tvrđava ima slobodu kreiranja i organizovanja modernih načina rada u odeljenjima sa malim brojem učenika, uz primenu mentorskog i individualizovanog pristupa. Interaktivna nastava obezbeđuje aktivnost učenika u nastavnom procesu, podstičući ga na istraživanje i eksperimentisanje.

Pored obrazovnog aspekta, tim stručnih saradnika privatne gimnazije brine o vaspitnom aspektu razvoja i izgradnji zdravih životnih stavova.

Praksa u partnerskim firmama

Pored sticanja teorijskih znanja na inovativan način, naši učenici će tokom četvorogodišnjeg obrazovanja naučiti da ta znanja primene zahvaljujući praksi u prestižnim firmama.

Jedinstvenom kombinacijom teorijskog i praktičnog rada, privatna gimnazija Tvrđava svojim polaznicima obezbeđuje razvoj primenljivih veština koje će ih u potpunosti osposobiti da odgovore na izazove budućeg tržišta rada ili da nastave školovanje na najtraženijim fakultetima u Srbiji i inostranstvu.

Upisna procedura

Upis u privatnu gimnaziju Tvrđava

Za upis u našu školu potrebno je da se prođe kroz sledeće korake:​

1. Zakazivanje sastanka​

Prvi korak ka upisu u privatnu gimnaziju Tvrđava je zakazivanje sastanka sa našim stručnim saradnicima. Školu možete kontaktirati putem telefona ili online, popunjavanjem forme na sajtu ili jednostavnim klikom na link u nastavku ove stranice.

2. Upoznavanje

Na prvom sastanku sa timom naših stručnih saradnika roditelji i učenici se upoznaju sa sistemom i načinom funkcionisanja gimnazije. Pored toga, uloga ovog sastanka je da se naš tim upozna sa potencijalnim očekivanjima dece i roditelja o toku školovanja.

3. Psihološko testiranje i intervju​

Privatnu gimnaziju Tvrđava je moguće upisati i bez polaganje prijemnog ispita. Naši stručni saradnici obavljaju ulazni intervju sa učenicima, koji se sastoji iz razgovora sa stručnjakom i testa ličnosti u cilju procene psihofizičkie sposobnosti i eventualne nadarenosti deteta. Ukoliko rezultati na testiranju budu osetno iznad kriterijuma za upis, kandidat je oslobođen prijemnog ispita.

4. Razgovor i interpretacija rezultata

Nakon obavljenog intervjua, naš tim kontaktira učenike i roditelje radi analize dobijenih rezultata, i daljih dogovora o zajedničkim planovima i uslovima školovanja.

5. Upisna dokumentacija

Poslednji korak za upis u privatnu gimnaziju Tvrđava je prikupljanje i predaja neophodne dokumentacije. Naša pravna služba pružiće vam neophodne informacije i podršku u ovom procesu.

Upisna procedura

Potrebna dokumentacija za upis

Za upis u privatnu gimnaziju Tvrđava potrebno je predati  odgovarajuću dokumentaciju.

U nastavku je dat spisak potrebnih dokumenata. Ukoliko imate dodatna administrativna pitanja naš pravni tim vam stoji na raspolaganju. 

Stipendiranje najboljih učenika

Gimnazija Tvrđava u saradnji sa firmom VegaIT iz Novog Sada nudi mogućnost stipendiranja za najbolje učenike tako što svake godine dodeljuje dve stipendije koje pokrivaju troškove školovanja u punom iznosu.

Ako je vaše dete marljivo, talentovano i vredno, sada imate priliku da mu obezbedite kvalitetno obrazovanje u inspirativnom i modernom okruženju kakvo svojim učenicima nudi Privatna gimnazija Tvrđava.

Svi učenici koji završavaju 8. razred a koji su u  ostvarili izvanredan uspeh u periodu od 6. do 8. razreda, imaju mogućnost da konkurišu za stipendiju u privatnoj gimnaziji Tvrđava. 

Ako roditelji/staratelji vredne i talentovane dece nisu u mogućnosti da im finansijski priušte školovanje u najboljim uslovima, njihovi prethodni rezultati im to svakako omogućavaju. Najbolji učenici zaslužuju najbolje uslove za napredak.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za mogućnost da se školujete u najsavremenijem okruženju, koje neprestano pronalazi drugačije načine prenošenja znanja koja učenici praktično usvajaju. Baš iz ovih razloga gimnazija Tvrđava posebno vrednuje i nagrađuje talente, a vrednost koju učenici na ovaj način dobijaju je nemerljiva.

Upisna procedura

Ostale pogodnosti​

%

Popust za avansne uplate

Popust od 5% za avansnu uplatu iznosa godišnje školarine u celosti, u jednoj rati (do 1. avgusta).

%

Porodični popust

Dvoje i više dece iz iste porodice dobijaju porodični popust od 15% na školarinu drugog deteta i 30% na školarinu trećeg deteta.