Književni razgovori sa glumcem Nebojšom Ilićem

Književni razgovori sa glumcem Nebojšom Ilićem
O književnosti, čitanju i knjigama može se pričati i van učionice - na primer, u Kulturnoj stanici sa glumcem Nebojšom Ilićem.
Književni razgovori sa glumcem Nebojšom Ilićem 01

U četvrtak, 24. novembra, učenici prvog razreda posetili su Kulturnu stanicu Svilara gde su bili u prilici da se upoznaju i popričaju sa glumcem Nebojšom Ilićem. Cilj ovog susreta bio je približavanje književnih tema učenicima srednjoškolskog uzrasta, kao i razgovor o delima u jednom drugačijem ambijentu. 

Ko je omiljeni autor, šta jednu knjigu čini zanimljivom, ali i koji su benefiti čitanja samo su neka od pitanja koja su ovom prilikom otvorena, a na koja su svoja mišljenja i zapažanja pored glumca, iznosili i učenici.

Nebojša Ilić je pozorišni i filmski glumac, a zapažene uloge ostvario je u filmovima: Lajanje na zvezde, Zona Zamfirova, Montevideo, Bog te video i drugim. 

Književni razgovori sa glumcem Nebojšom Ilićem 02

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.