Našim učenicima uručeni sertifikati za uspešno završenu obuku

Našim učenicima uručeni sertifikati za uspešno završenu obuku
Naši učenici iz drugog i trećeg razreda, koji su pohađali višemesečnu obuku za vršnjačke edukatore, primili su zaslužene sertifikate na svečanosti povodom 25-godišnjice rada Omladine Jazas, u okviru čijeg projekta se obuka i sprovodila.

U okviru projekta Ugasi rizik, koji sprovodi Omladina Jazas Novi Sad, dve učenice iz drugog razreda i dvoje učenika iz trećeg pohađali su teorijsku obuku za vršnjačke edukatore, a potom teorijsko znanje  praktično primenjivali održavajući radionice u našoj gimnaziji i nekoliko osnovnih škola u gradu. 

Na ovaj način učenici su, osim što su stekli teorijsko znanje, i razvijali veštine komunikacije, javnog nastupa, ali i timskog rada, kao i jačali svoje samopoudanje. 

Sertifikati za uspešno završenu celokupnu obuku uručeni su im na svečanoj konferenciji Omladine Jazas, koja je održana 26. januara u Gradskoj kući. 

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.