Naš nastavni kadar

Ana Savić - Računarski predmeti

Ana Savić

Računarski predmeti

Diplomirala na Fakultetu informatičkih nauka i kompjuterskog inženjerstva u Skoplju, na smeru Softversko inženjerstvo i informacioni sistemi. Sa velikom ljubavlju prema struci, ali i pedagoškom radu, uživa u prenosu znanja stečenog na fakultetu, kao i u usmeravanju učenika i karijernom profilisanju.
U svoje slobodno vreme voli da čita, kako bi i dalje nadograđivala svoje znanje, a deo slobodnog vremena provodi i crtajući da bi svoju kreativnost razvijala i dovodila na viši nivo. Najviše od svega voli da putuje po svetu, kad god se ukaže prilika, i cilj joj je da poseti što više zemalja.

Programiranje je još jedna od njenih strasti, a razvijanje logike kroz rešavanje logičkih problema i zadataka nešto što je ispunjava na poseban način. Pažnju posvećuje i treninzima, vožnji bicikla ili šetnjama, da bi održala svoju fizičku formu na najboljem nivou, što smatra jako važnim, posebno u vreme digitalizacije i provođenja vremena pred ekranima. Zdrav način života, sport i zdrava ishrana takođe su među njenim prioritetima.