Plasman na Okružno takmičenje iz matematike i iz fizike

plasman-na-okruzno-takmicenje-iz-matematike-i-iz-fizike
Na Opštinskom takmičenju iz matematike i fizike naši učenici ostvarili su zapažen rezultat i plasirali se u naredni nivo takmičenja.

Učenici prvog razreda Aleksandar Antipovski i Vukašin Inić i učenica iz trećeg razreda Ana Jakovljević, plasirali su se na okružno takmičenje iz matematike koje će se održati 2. marta. 

Učenici su na takmičenju pokazali zavidno znanje i uspešno rešili test, što im je omogućilo nastavak takmičenja. 

Na opštinskom takmičenju iz fizike učenica trećeg razreda Ana Jakovljević ostvarila je takođe izvanredan rezultat i time stekla pravo da se takmiči i na narednom nivou, odnosno na nivou okruga. 

Ana je, inače, prošle godine učestvovala i na Republičkom takmičenju iz fizike i time bila prva učenica iz privatne srednje škole koja je ostvarila plasman na republičko takmičenje iz ovog predmeta. 

Čestitamo svim učenicima koji su učestvovali, a Aleksandru, Vukašinu i Ani želimo mnogo uspeha u narednom krugu takmičenja! 

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.