Akreditacija društveno jezički smer

Upiši društveno-jezički smer u super modernoj školi i postani najkul društvenjak

Nova privatna gimnazija u centru Novog Sada ima poseban smer koji te uvodi i sprema za svet modernih zanimanja, čak i ako voliš samo društvene nauke.

Prilikom upisa od škole dobijaš laptop, ranac i knjige, koji ostaju kod tebe i kada završiš školu. Uradi kratak kviz i saznaj da li je društveno-jezički smer gimnazije Tvrđava za tebe.

Srednja škola kao iz filma

Škola u kojoj je sve “na dugme” više nije samo na ekranu. Tvrđava je dizajnirana baš po tvojoj meri.

Najsavremenije učionice

Učionice Tvrđave opremili smo najsavremenijim multimedijalnim, audio i video nastavnim sredstvima koji će ti pomoći da kroz tehnologiju učiš društvene nauke.

Tehnologija je obavezan deo nastavnog časa, zato svaki učenik dobija najnoviji laptop kako bi učestvovao u predavanju, igricama i testovima.

Učenje kroz gejming

Čas u Tvrđavi počinje kratkim predavanjem koje će te upoznati sa temom, a zatim zagrej mozak i prste jer sledi niz najzanimljivijih igrica iz kojih treba da izađeš kao pobednik. Ovo je najbolji deo časa, zato svi naši učenici jedva čekaju da izađu pred interaktivnu tablu i pobede ostatak odeljenja!

Nastavnici koji ne smaraju?

O da! Nastavnici gimnazije Tvrđava su pažljivo odabrani tako da se sjajno snalaze u korišćenju novih tehnologija i tačno znaju kako da ti približe sve što treba da naučiš! 

Nećeš ni osetiti koliko brzo 45 minuta proleti. Zaboravi na dosadna predavanja i spavanje na času, svaki dan te očekuje nešto nezaboravno.

Centar Novog Sada

Sva važna dešavanja su u centru grada, pa onda nema razloga da ti škola bude “bogu iza nogu”. 

Gde god da kreneš posle škole, od gimnazije Tvrđava je blizu, jer se nalazi u Jevrejskoj 7, na mestu stare Baletske škole, odmah pored Sinagoge.

Prepodnevna smena

Nastava u gimnaziji Tvrđava je uvek pre podne, tako da imaš dovoljno vremena za bleju i svoje hobije! 

Prvi čas počinje u 8:10, a sedmi se završava u 14:30. Uživaj u ostatku svog dana!

Dobra i odabrana ekipa

Jedan od najvećih tripova u srednjoj školi je društvo, jer ono, sa njima ćeš provoditi veliki deo svog dana, ekskurzije, odmore… Sve znamo! 

Zato gimnaziju Tvrđava ne upisuju svi, već oni koji imaju slična predznanja, sposobnosti i ciljeve kao ti. A dalje se družimo, rastemo i razvijamo zajedno!

Nisi siguran da li je društveno-jezički smer gimnazije Tvrđava za tebe?

Uradi kratak test i saznaj da li je ovo pravi izbor!

Optimalan broj učenika

Društveno-jezički smer sa kojim dobijaš sve

Društveno-jezički smer obično “bije glas”, da ne priprema ni za jednu modernu profesiju, pa ako ne voliš prirodne nauke za tebe nema mesta u poslovima budućnosti. Ne slažemo se!

Društveno-jezički smer gimnazije Tvrđava ne samo da ti pruža korisna znanja iz društvenih nauka, već je celo tvoje školovanje priprema za sjajnu budućnost u sektoru digitalnih medija, IT-ja, menadžmenta i drugih traženih, savremenih zanimanja. Kao učenik Tvrđave dobijaš:

Želiš da postaneš učenik društveno-jezičkog smera gimnazije Tvrđava?

Da bi upisao gimnaziju Tvrđava potrebno je da ispunjavaš određene uslove koji se tiču tvojih sposobnosti i nivoa znanja.

U dogovoru sa svojim roditeljima možeš zakazati sastanak sa našim stručnim saradnicima koji će proceniti da li je gimnazija Tvrđava za tebe i da li treba da radiš prijemni ispit. U slučaju da je potrebno, ulazni ispit će se realizovaće tri nedelje pre onog u državnim školama.

A do tada i sam možeš proveriti da li je društveno-jezički smer gimnazije Tvrđava za tebe.

Materijal za učenje

Budi jedan od 16 izabranih!

Društveno-jezički smer gimnazije Tvrđava svake godine upisuje samo jedno odeljenje od 16 učenika, pa je važno da se prijaviš što pre i osiguraš svoje mesto.

Prijavu možeš obaviti zajedno sa roditeljima zakazivanjem sastanka sa našim timom stručnih saradnika koji će potom utvrditi da li ispunjavaš uslove za upis.

Zaprati školu na Instagram-u

Za više informacija i zanimljivih sadržaja zaprati gimnaziju Tvrđava na Instagram-u. Čekamo te!

2021© Gimnazija Tvrđava.
Sva prava zadržana.

2021© Gimnazija Tvrđava.
Sva prava zadržana.