IT smer Gimnazija Tvrđava

Privatna gimnazija Tvrđava - IT smer

Budi glavna IT faca već od srednje škole!

Nova IT gimnazija u centru Novog Sada uvodi te u svet tehnologije još od prvog školskog časa.

Prilikom upisa od škole dobijaš laptop, ranac i knjige, koji ostaju kod tebe i kada završiš školu.

Uradi kratak kviz i saznaj da li je IT gimnazija Tvrđava za tebe.

Srednja škola kao iz filma

Najsavremenije učionice

Elektronska pismenost je izuzetno važna, i zbog toga smo učionice Tvrđave opremili najsavremenijim multimedijalnim, audio i video nastavnim sredstvima. 

Tehnologija je obavezan deo nastavnog časa, zato svaki učenik dobija najnoviji laptop kako bi učestvovao u predavanju, igricama, kvizovima i testovima.

Učenje kroz gejming

Čas u Tvrđavi počinje kratkim predavanjem koji će te upoznati sa temom, a zatim zagrej mozak i prste jer sledi niz najzanimljivijih igrica iz kojih treba da izađeš kao pobednik. 

Ovo je najbolji deo časa, zato svi naši učenici jedva čekaju da izađu pred interaktivnu tablu i pobede ostatak odeljenja!

Nastavnici koji ne smaraju?

O da! Nastavnici gimnazije Tvrđava su pažljivo odabrani tako da se sjajno snalaze u korišćenju novih tehnologija i tačno znaju kako da ti približe sve što treba da naučiš! 

Nećeš ni osetiti koliko brzo 45 minuta proleti. Zaboravi na dosadna predavanja i spavanje na času, svaki dan te očekuje nešto nezaboravno.

Centar Novog Sada

Sva važna dešavanja su u centru grada, pa onda nema razloga da ti škola bude “bogu iza nogu”. 

Gde god da kreneš posle škole, od gimnazije Tvrđava je blizu, jer se nalazi u Jevrejskoj 7, na mestu stare Baletske škole, odmah pored Sinagoge.

Prepodnevna smena

Nastava u IT gimnaziji Tvrđava je uvek pre podne, tako da imaš dovoljno vremena za bleju i svoje hobije! 

Prvi čas počinje u 8:10, a sedmi se završava u 14:30. Uživaj u ostatku svog dana!

Dobra i odabrana ekipa

Jedan od najvećih tripova u srednjoj školi je društvo, jer ono, sa njima ćeš provoditi veliki deo svog dana, ekskurzije, odmore… Sve znamo! 

Zato gimnaziju Tvrđava ne upisuju svi, već oni koji imaju slična predznanja, sposobnosti i ciljeve kao ti. A dalje se družimo, rastemo i razvijamo zajedno!

Nisi siguran da li je IT smer gimnazije Tvrđava za tebe?

Uradi kratak test i saznaj da li je ovo pravi izbor!

Optimalan broj učenika

Gimnazija sa kojom dobijaš sve

Gimnazije obično “bije glas da se puno štreba”, ali da zapravo ne pripremaju ni za jednu određenu profesiju.

IT gimnazija Tvrđava ne samo da te uvodi u svet programiranja, već je celo tvoje školovanje priprema za sjajnu budućnost u IT sektoru. Kao učenik Tvrđave dobijaš:

Postani učenik IT gimnazije Tvrđava

Da bi upisao gimnaziju Tvrđava potrebno je da ispunjavaš određene uslove koji se tiču tvojih sposobnosti i nivoa znanja.

U dogovoru sa svojim roditeljima možeš zakazati sastanak sa našim stručnim timom koji će proceniti da li je gimnazija Tvrđava za tebe i da li treba da radiš prijemni ispit.

U slučaju da je potrebno, ulazni ispit će se realizovati dve nedelje pre onog u državnim školama. A do tada i sam možeš proveriti da li je IT smer gimnazije Tvrđava za tebe.

Materijal za učenje

Budi jedan od 16 izabranih!

IT gimnazija Tvrđava svake godine upisuje samo jedno odeljenje od 16 učenika, pa je važno da se prijaviš što pre i osiguraš svoje mesto. Prijavu možeš obaviti zajedno sa roditeljima zakazivanjem sastanka sa našim timom stručnih saradnika koji će potom utvrditi da li ispunjavaš uslove za upis.

Zaprati školu na Instagram-u

Za više informacija i zanimljivih sadržaja zaprati gimnaziju Tvrđava na Instagram-u. Čekamo te!

2021© Gimnazija Tvrđava.
Sva prava zadržana.

2021© Gimnazija Tvrđava.
Sva prava zadržana.