Naši učenici u finalu programerskog takmičenja

Naši učenici u finalu programerskog takmičenja naslovna fotografija
Učenici drugog i trećeg razreda naše škole timski su učestvovali u takmičenju Hakaton, koje proverava znanje iz programiranja i računarskih predmeta. Njihov tim došao je do finala!

9. i 10. decembra na Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu održano je finale takmičenja Hakaton, koje po šesti put organizuje Udruženje studenata informatike Fonis. Takmičenje je organizovano u 4 faze tokom kojih se učenici iz srednjih škola na nivou države takmiče u znanju iz informacionih tehnologija. 

Naši učenici u finalu programerskog takmičenja

Našu školu predstavljao je tim Gimnazijalci koji su činili učenici iz drugog razreda Roman Herceg Terzić i Mateja Milivojev i učenici iz trećeg razreda Stefan Jovišić i Bogdan Golubović. Oni su uspešno prošli kroz tri nivoa ovog takmičenja i stigli do završnog, odnosno do samog finala. U konkurenciji od oko 90 prijavljenih timova, naši učenici bili su među 9 najboljih. Čestitamo ih i ponosni smo na njihov uspeh! 

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.