Humanitarni vašar uspešno održan, prikupljena sredstva za malog Miloša

Humanitarni vašar u Gimaziji Tvrđava naslovna fotografija
Decembar je i tradicionalno mesec darivanja, te i pravo vreme da u školi održimo drugu humanitarnu akciju u ovom polugodištu. Ovoga puta prikupljan je novac za sedmogodišnjeg dečaka kome su hitno neophodna sredstva za operaciju.
Humanitarni vašar u Gimaziji Tvrđava 3
Humanitarni vašar u Gimaziji Tvrđava

Na humanitarnom vašaru koji je u školi održan 14. decembra prodavale su se igračke, knjige, cveće, kolačići, različiti predmeti… koje su prethodno donirali učenici, njihovi roditelji i zaposleni u Gimnaziji. Posetioci su dok razgledaju i kupuju mogli da uživaju i u zvucima violine, koju je svirala učenica prvog razreda Kata Veselinov. 

Humanitarni vašar uspešno održan, prikupljena sredstva za malog Miloša

Na vašaru, uključujući i donacije roditelja i zaposlenih u Gimnaziji, prikupljeno je oko 95 hiljada dinara, što je uplaćeno za lečenje sedmogodišnjeg dečaka Miloša Dragojevića. Milošu je oštećen vid i ukoliko ne ode na operaciju, mogao bi da izgubi vid u potpunosti. Za tretmane prvo u Novom Sadu, a potom i za operaciju u Rusiji, Milošu je potrebno 50.000 evra i to je iznos u koji nisu uračunati prateći troškovi. 

Milošu i dalje može da se pomogne doniranjem novca na sledeći račun: 

Dinarski račun: 352265000000686345235
Devizni: 35265090000000011609

SWIFT (BIC): RZBSRSBG
Name: RAIFFEISEN BANKA AD BEOGRAD
IBAN: RS35265090000000011609

Naše malo nekome znači mnogo! 

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.