Sajam obrazovanja „Putokazi” 2022!

Sajam obrazovanja

Ovogodišnji Sajam obrazovanja „Putokazi” održan je prošle nedelje, od 9-10. marta, u hali Novosadskog sajma. Sajam je bio namenjen učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola, a predstavljeno je oko 500 različitih obrazovnih profila srednjeg i visokog školstva. U istom terminu, od 3-10. marta priređeni su i Sajam knjiga i Izložba umetnosti „Art Ekspo”.

Sajam, koji predstavlja svojevrsni vodič kroz obrazovne profile institucija u našoj zemlji i inostranstvu, organizovan je uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice i Grada Novog Sada.

Gimnazija „Tvrđava” učestvovala je na Sajmu obrazovanja, predstavljajući posetiocima misiju i viziju škole. Razgovarali smo sa decom o njihovim interesovanjima i trudili se da damo što više informacija o benefitima poziva kojima bi želeli da se bave. Svi zainteresovani roditelji i deca mogli su učestvovati u kvizu kako bi otkrili da li su njihova deca, tj. oni – budući srednjoškolci za pozive koje nudi IT sfera. Takođe, podeljeni su brojni promo materijali, na kojima se nalazio QR kod koji je, nakon skeniranja, otkrivao uslove učestvovanja u nagradnoj igri i detalje o vrednim nagradama koje će se deliti 15. aprila! Srećno svim učesnicima!

Podeli post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.