Sajam obrazovanja „Putokazi” 2022!

Sajam obrazovanja

Ovogodišnji Sajam obrazovanja „Putokazi” održan je prošle nedelje, od 9-10. marta, u hali Novosadskog sajma. Sajam je bio namenjen učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola, a predstavljeno je oko 500 različitih obrazovnih profila srednjeg i visokog školstva. U istom terminu, od 3-10. marta priređeni su i Sajam knjiga i Izložba umetnosti „Art Ekspo”.

Sajam, koji predstavlja svojevrsni vodič kroz obrazovne profile institucija u našoj zemlji i inostranstvu, organizovan je uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice i Grada Novog Sada.

Gimnazija „Tvrđava” učestvovala je na Sajmu obrazovanja, predstavljajući posetiocima misiju i viziju škole. Razgovarali smo sa decom o njihovim interesovanjima i trudili se da damo što više informacija o benefitima poziva kojima bi želeli da se bave. Svi zainteresovani roditelji i deca mogli su učestvovati u kvizu kako bi otkrili da li su njihova deca, tj. oni – budući srednjoškolci za pozive koje nudi IT sfera. Takođe, podeljeni su brojni promo materijali, na kojima se nalazio QR kod koji je, nakon skeniranja, otkrivao uslove učestvovanja u nagradnoj igri i detalje o vrednim nagradama koje će se deliti 15. aprila! Srećno svim učesnicima!

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.