Poseta učenika novosadskoj kompaniji Vega IT

Poseta učenika novosadskoj kompaniji Vega IT

Prošlog četvrtka, 03. marta, jedna od najvećih srpskih IT kompanija Vega IT iz Novog Sada otvorila je svoja vrata učenicima viših razreda OŠ „Tvrđava” i Gimnazije „Tvrđava”.

Naši domaćini ugostili su đake, pokazali im prostor u kom obavljaju poslovne aktivnosti i sa njima razgovarali o tome koji su najčešći poslovi u IT sferi i kako je raditi u jednoj od vodećih novosadskih kompanija. Približili su im posao i dužnosti jednog software developer-a, kako bi imali što bolji uvid u tu profesiju ukoliko odluče da se time bave. Nakon prezentacije, deca su uživala u bogatom posluženju i spuštanju niz tobogan.

Posle završene posete kompaniji Vega IT, učenici OŠ „Tvrđava” posetili su i prostorije Gimnazije, gde su zajedno sa našim gimnazijalcima odigrali kratak kviz znanja.

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.