Saradnja sa studentskom organizacijom AIESEC na projektu TEACHnology

Saradnja sa studentskom organizacijom AIESEC na projektu TEACHnology naslovna fotografija

AIESEC je međunarodna studentska organizacija koja se bavi razvojem liderstva kod mladih kroz realizaciju različitih volonterskih i stručnih praksi i projekata. Težnja je da mladi postanu lideri koji će iskoristiti svoje snage i tako odgovoriti na izazove modernog društva!

Ove godine, 16. novembra, u saradnji sa Ujedinjenim Nacijama, organizovali su projekat pod nazivom TEACHnology čiji je cilj bio da uvede učenike u svet savremene tehnologije, a na tom putu vodili su ih stručni predavači, kroz brojna predavanja i radionice.

Učenici gimnazije Tvrđava sarađivali sa predavačima i predstavnicima iz raznih IT kompanija. Kroz susret sa inovativnim idejama i rešenjima, deca su imala priliku da obogate svoja znanja i kreativne veštine, što im dalje pomaže da razviju ne samo informatičke, nego i stručne veštine za buduće zaposlenje i preduzetništvo.

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.