Saradnja sa studentskom organizacijom AIESEC na projektu TEACHnology

Photo 1

AIESEC je međunarodna studentska organizacija koja se bavi razvojem liderstva kod mladih kroz realizaciju različitih volonterskih i stručnih praksi i projekata. Težnja je da mladi postanu lideri koji će iskoristiti svoje snage i tako odgovoriti na izazove modernog društva!

Ove godine, 16. novembra, u saradnji sa Ujedinjenim Nacijama, organizovali su projekat pod nazivom TEACHnology čiji je cilj bio da uvede učenike u svet savremene tehnologije, a na tom putu vodili su ih stručni predavači, kroz brojna predavanja i radionice.

Učenici gimnazije Tvrđava sarađivali sa predavačima i predstavnicima iz raznih IT kompanija. Kroz susret sa inovativnim idejama i rešenjima, deca su imala priliku da obogate svoja znanja i kreativne veštine, što im dalje pomaže da razviju ne samo informatičke, nego i stručne veštine za buduće zaposlenje i preduzetništvo.

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.