Hakaton za srednjoškolce

Hakaton za srednjoškolce
Organizatori Hakatona za srednjoškolce posetili su našu školu i učenicima drugog razreda predstavili sve faze ovog programerskog takmičenja.
Hakaton za srednjoškolce

Hakaton za srednjoškolce je dvadesetčetvoročasovno takmičenje na kom timovi srednjoškolaca kreiraju softverska rešenja na zadati problem. 

U opuštenoj atmosferi i korišćenjem tehnologija po izboru, timovi razvijaju što bolje aplikacije koje rešavaju problem zadat temom takmičenja. 

Sastavni deo projekta su i radionice tokom kojih iskusni članovi organizacije i predstavnici kompanija partnera upoznaju učesnike sa modernim tehnologijama u sferi IT industrije. 

Kako bi se kreativne ideje učenika razvile u najboljem pravcu, usmerava ih tim stručnjaka sa Fakulteta organizacionih nauka i kompanija partnera. 

Nakon završetka takmičenja, timovi prezentuju svoja rešenja stručnom žiriju koji odlučuje o pobednicima takmičenja.

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.