Novo u Gimnaziji Tvrđava: Letnji jezički kampovi u inostranstvu

Za naše učenike obezbedili smo raznovrsnu ponudu najboljih jezičkih kampova u saradnji sa eminentnim školama jezika u inostranstvu! Sada naši učenici tokom leta uz izvorne govornike i u autentičnom okruženju mogu da usavršavaju znanje iz engleskog i španskog, ali takođe i iz nemačkog, italijanskog i francuskog!

Važnost učenja i usavršavanja stranog jezika za nas nije tema kojom se bavimo samo tokom školske godine, već predano i vredno radimo da naši učenici imaju mogućnosti za dodatni razvoj i tokom leta. 

Shodno tome, sa radošću objavljujemo vest da smo ostvarili saradnju sa grupom PRODIREKT i globalnom jezičkom mrežom Verbalists Education, zahvaljujući čemu će naši učenici biti u prilici da stiču dodatna znanja i uvežbavaju komunikaciju i tokom leta, u nekoj od najeminentnijih škola u inostranstvu. Ovo je odlična prilika ne samo za učenje jezika, već i za sticanje novih iskustava, proširenje vidika, snalaženja u novoj sredini i upoznavanje mladih iz celog sveta. 

Izaberite jedan od programa u raznovrsnoj ponudi koju smo pripremili i osetite neodoljive čari letnjih škola i sportskih kampova, a kompletnu ponudu pogledajte OVDE

Formular za prijavu i kontakt za više detalja, pronaći ćete na zvaničnom sajtu Jezičke mreže Verbalisti.

Jezička mreža Verbalisti svoje međunarodne akreditacije u obrazovanju i visok kvalitet usluga opravdava strogim kriterijumima pri selekciji škola koje organizuju zimske i letnje kampove stranih jezika u inostranstvu. Programe reallizuju međunarodno akreditovani edukatori čiji je kvalitet u samom vrhu i nad kojima Verbalisti vrše stalni nadzor i kontrolu. Međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i globalne jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte OVDE 

O nama - privatna srednja škola gimazija

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.