Poseta i obilazak kompanije VEGA IT

Poseta i obilazak kompanije VEGA IT
VEGA IT je jedna od vodećih IT kompanija među domaćim kompanijama - ona je ujedno i jedan od osnivača naše gimnazije, te su učenici u prilici da upravo u njoj stiču svoja prva praktična iskustva.

Tokom aprila, svi učenici naše škole imali su organizovane posete kompaniji VEGA IT. Tom prilikom upoznali su se sa radnim prostorom, organizacijom rada, mogućim zanimanjima i opisima poslova. 

Učenici su ovu priliku mogli da iskoriste i tako da razreše sve nedoumice koje imaju na temu IT industrije, a na kraju obilaska usledio je i kratak kviz – najuspešniji među njima nagrađeni su simboličnim poklonima. 

poseta VEGA IT firmi

Učenici naše škole u trećem i četvrtom razredu IT smera imaju školskim programom predviđenu praksu, koja se realizuje upravo u kompaniji VEGA IT. Zašto je važno upoznavanje učenika sa praksom tokom srednje škole, čitajte OVDE.

Učenici koji se opredele za društveno-jezički smer, tokom školovanja kod nas imaju priliku da kroz različite dodatne programe razvijaju svoja znanja iz preduzetništva, javnog nastupa, medijske pismenosti, kao i da usavršavaju svoje znanje iz stranog jezika kroz neki od programa letnjih kampova

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.