Prezentovanje projekata iz programiranja

Prezentovanje učenika projekat iz programiranja
Sumiranje sveg stručnog znanja sticanog kroz ovu školsku godinu predstavljeno je na poslednjem času iz predmeta Programiranje i programski jezici, kada su učenici prvog i drugog razreda pred profesorom iz ovog predmeta i odeljenjskim starešinama usmeno branili svoje završne projekte.

Na ovom času učenici su predstavili svoje radove, objasnili kako su kreirali kodove i na koji način su povezivali gradivo iz ostalih predmeta sa gradivom iz predmeta Programiranje i programski jezici. 

Cilj ovog časa bio je ne samo sagledavanje i provera savladanosti gradiva iz stručnog predmeta, već i vežbanje javnog nastupa i razvijanje veštine prezentovanja, što će učenicima koristiti kasnije u budućnosti. 

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.