Uspešna saradnja Gimnazije Tvrđava i tima AIESEC-a!

AIESEC zahvalnica

Gimnazija „Tvrđava” i njeni učenici učestvovali su na projektu pod nazivom TEACHnology, koji je organizovala studentska organizacija AIESEC, u saradnji sa Ujedinjenim Nacijama. AIESEC je međunarodna studentska organizacija koja se bavi razvojem liderstva kod mladih kroz realizaciju različitih volonterskih i stručnih praksi i projekata. Težnja je da mladi postanu lideri koji će iskoristiti svoje snage i tako odgovoriti na izazove koje postavlja savremeno društvo!

U duhu tih težnji realizovan je i ovaj projekat koji je za cilj imao da uvede učenike u svet savremene tehnologije, a na tom putu vodili su ih stručni predavači, kroz brojna predavanja i radionice. Naši učenici su imali priliku da sarađuju sa kvalitetnim predavačima i predstavnicima IT kompanija. Kroz upoznavanje sa inovativnim rešenjima i razgovor sa stručnjacima deca su obogatila svoja znanja, stekla nova iskustva i razvili kreativne i stručne veštine, što će im koristiti u daljem učenju i radu.

U znak zahvalnosti na uspešnoj saradnji, organizacija AIESEC je dodelila zahvalnicu Gimnaziji i njenim učenicima, ističući da su naši đaci pokazali veliko interesovanje i znanje u realizaciji samih aktivnosti.

U želji da nastavimo kvalitetnu saradnju i druženje sa AIESEC-om, plan je da se u narednom periodu realizuje preduzetnički kamp. Radujemo se predstojećim aktivnostima!

Podeli post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.