Uspešna saradnja Gimnazije Tvrđava i tima AIESEC-a!

AIESEC zahvalnica

Gimnazija „Tvrđava” i njeni učenici učestvovali su na projektu pod nazivom TEACHnology, koji je organizovala studentska organizacija AIESEC, u saradnji sa Ujedinjenim Nacijama. AIESEC je međunarodna studentska organizacija koja se bavi razvojem liderstva kod mladih kroz realizaciju različitih volonterskih i stručnih praksi i projekata. Težnja je da mladi postanu lideri koji će iskoristiti svoje snage i tako odgovoriti na izazove koje postavlja savremeno društvo!

U duhu tih težnji realizovan je i ovaj projekat koji je za cilj imao da uvede učenike u svet savremene tehnologije, a na tom putu vodili su ih stručni predavači, kroz brojna predavanja i radionice. Naši učenici su imali priliku da sarađuju sa kvalitetnim predavačima i predstavnicima IT kompanija. Kroz upoznavanje sa inovativnim rešenjima i razgovor sa stručnjacima deca su obogatila svoja znanja, stekla nova iskustva i razvili kreativne i stručne veštine, što će im koristiti u daljem učenju i radu.

U znak zahvalnosti na uspešnoj saradnji, organizacija AIESEC je dodelila zahvalnicu Gimnaziji i njenim učenicima, ističući da su naši đaci pokazali veliko interesovanje i znanje u realizaciji samih aktivnosti.

U želji da nastavimo kvalitetnu saradnju i druženje sa AIESEC-om, plan je da se u narednom periodu realizuje preduzetnički kamp. Radujemo se predstojećim aktivnostima!

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.