ActiveCollab za bolji rad Gimnazije Tvrđava

ActiveCollab za bolji rad Gimnazije Tvrđava

Firma A51 sa svojim rešenjem ActiveCollab je jedan od najuspešnijih domaćih startapa, a njihovu web i mobilnu aplikaciju za upravljanje projektima, raspodelu zaduženja, nadgledanje napretka i uopšte organizaciju posla i vremena, danas koristi na hiljade firmi širom sveta. Neki od korisnika softvera ActiveCollab su kompanije kao što su NASA, Apple, Samsung, Sony, Nike, IKEA, Adobe, Cisco, BBC, Universal, ali i univerziteti Stanford, Berkley, MIT i Princeton.

Ponosni smo što je od ove godine i Gimnazija Tvrđava među njima i što ćemo, kao i druge IT firme i najveće obrazovne ustanove u svetu organizovati posao i unutrašnje procese koristeći aplikaciju ActiveCollab. Glavna prednost upotrebe savremenog sistema organizacije aktivnosti unutar škole ogleda se u boljoj organizaciji u samom radu škole, manje nepotrebnih sastanaka i administrativnih poslova za nastavnike, a samim tim i više vremena koje će nastavnici i direktor moći da posvete našim učenicima i samom unapređenju rada škole.

Kao i u mnogim drugim aspektima, Gimnazija Tvrđava se i na ovaj način trudi da ide u korak sa trendovima koje prate ne samo najsavremenije obrazovne institucije u svetu, već i najveće i najinovativnije IT firme. Više o softveru možete saznati na linku.

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.