ActiveCollab za bolji rad Gimnazije Tvrđava

ActiveCollab softver

Firma A51 sa svojim rešenjem ActiveCollab je jedan od najuspešnijih domaćih startapa, a njihovu web i mobilnu aplikaciju za upravljanje projektima, raspodelu zaduženja, nadgledanje napretka i uopšte organizaciju posla i vremena, danas koristi na hiljade firmi širom sveta. Neki od korisnika softvera ActiveCollab su kompanije kao što su NASA, Apple, Samsung, Sony, Nike, IKEA, Adobe, Cisco, BBC, Universal, ali i univerziteti Stanford, Berkley, MIT i Princeton.

Ponosni smo što je od ove godine i Gimnazija Tvrđava među njima i što ćemo, kao i druge IT firme i najveće obrazovne ustanove u svetu organizovati posao i unutrašnje procese koristeći aplikaciju ActiveCollab. Glavna prednost upotrebe savremenog sistema organizacije aktivnosti unutar škole ogleda se u boljoj organizaciji u samom radu škole, manje nepotrebnih sastanaka i administrativnih poslova za nastavnike, a samim tim i više vremena koje će nastavnici i direktor moći da posvete našim učenicima i samom unapređenju rada škole.

Kao i u mnogim drugim aspektima, Gimnazija Tvrđava se i na ovaj način trudi da ide u korak sa trendovima koje prate ne samo najsavremenije obrazovne institucije u svetu, već i najveće i najinovativnije IT firme. Više o softveru možete saznati na linku.

Podeli post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.