Moja karijera na putu do heroja

Moja karijera na putu do heroja naslovna fotografiaj

Centar za omladinski rad organizuje program obuke ,,Moja karijera na putu do heroja“ (eng. My career from 02Hero), inspirisani željom da pomognu mladim ljudima koji žele da steknu sve veštine potrebne da bi se zaposlili u digitalnoj eri. 

Kroz besplatne kurseve iz tehničkih, mekih i karijernih veština učesnici imaju priliku da savladaju osnove informatičke pismenosti koje im mogu biti od pomoći u zapošljavanju i daljoj karijeri! Programi obuke dele se na A i B nivo, a na tom putu samoj organizaciji pomažu brojni partneri, među kojima je i Obrazovno-metodički centar ,,Katedra“ i Gimnazija ,,Tvrđava“.

U prostorijama naše škole organizovane su edukacije i radionice, gde su polaznici, kroz interakciju sa iskusnim mentorima i predavačima, imali mogućnost da usvoje potrebna znanja i ovladaju potrebnim veštinama za dalji lični i profesionalni razvoj.

Takođe, uloga gimnazije „Tvrđava“ ogleda se u pružanju podrške u kreiranju i sprovođenju detaljnog programa kursa „Preduzetništo u IT“. Naredne godine (jun, 2022.), direktor škole Dragan Kovačević učestvovaće kao trener i mentor , vodeći učesnike kroz proces saznavanja šta je to preduzetništvo, šta je sve potrebno da bi neko započeo svoj biznis, da li svako može da bude preduzetnik i koje preduslove je potrebno ispuniti kako bi neko bio preduzetnik.

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.