Zimske čarolije na SPENS-u

Klizanje

Dana 27. januara Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici slave Svetog Savu, praznik posvećen osnivaču srpske crkve, prosvetitelju i prvom srpskom arhiepiskopu. Sveti Sava se smatra začetnikom srpske srednjovekovne književnosti, te se u njegovu čast ovaj dan obeležava i kao školska slava svih prosvetnih ustanova u Srbiji.

Pored obeležavanja svečanosti u prostorijama Gimnazije, naši učenici i nastavnici proslavili su ovaj praznik i posetom Ledene dvorane JP Sportskog i poslovnog centra Vojvodine (SPENS). Neki su već vešti klizači, pa im ovo nije predstavljalo izazov, dok su drugi prvi put ”stali” na led i okušali se u nečem potpuno novom. Dobro druženje i zabava nisu izostali, što nas samo podstiče da i u narednom periodu organizujemo slične aktivnosti.

Podeli post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.