Zimske čarolije na SPENS-u

Zimske čarolije na SPENS-u naslovna fotografija

Dana 27. januara Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici slave Svetog Savu, praznik posvećen osnivaču srpske crkve, prosvetitelju i prvom srpskom arhiepiskopu. Sveti Sava se smatra začetnikom srpske srednjovekovne književnosti, te se u njegovu čast ovaj dan obeležava i kao školska slava svih prosvetnih ustanova u Srbiji.

Pored obeležavanja svečanosti u prostorijama Gimnazije, naši učenici i nastavnici proslavili su ovaj praznik i posetom Ledene dvorane JP Sportskog i poslovnog centra Vojvodine (SPENS). Neki su već vešti klizači, pa im ovo nije predstavljalo izazov, dok su drugi prvi put ”stali” na led i okušali se u nečem potpuno novom. Dobro druženje i zabava nisu izostali, što nas samo podstiče da i u narednom periodu organizujemo slične aktivnosti.

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.