Đaci, srećno! Počela je nova školska godina!

Počela je nova školska godina - naslovna fotografija

Školsko zvono označava samo jedno – vreme je za školu! Dečiji smeh i graja ponovo su ispunili učionice i hodnike škola!

Gimnazija Tvrđava je otvorila svoja vrata roditeljima i učenicima prvog i drugog razreda u utorak 30. avgusta, radi susreta dobrodošlice koji je organizovao direktor Gimnazije Dragan Kovačević, odeljenjske starešine i drugi zaposleni. Kroz kratku prezentaciju, učenici i roditelji upoznali su se sa novim planom rada i očekivanjima za novu 2022/23. školsku godinu.

U četvrtak, 1. septembra, roditelji su sa ponosom ispratili svoje đake u novi prostor Škole, u Jevrejskoj broj 7, kako bi započeli svima znanu i uzbudljivu avanturu! Uzbuđenje zbog početka nove školske godine videlo se na licima svih učenika, ali najviše na licima prvaka – onih koji po prvi put sedaju u srednjoškolske klupe. Posebnu radost donelo je saznanje da će se nastava odvijati u učionicama, bez podele odeljenja i maski na licima, uz pažnju posvećenu preventivnim merama zaštite.

Na prvom času podeljeni su sveske i ostali školski pribor, kao i laptopovi koje Gimnazija Tvrđava obezbeđuje za svakog učenika. Zvanično školska godina je mogla da počne!

Dragi učenici, želimo Vam srećnu školsku 2022/23. godinu, sa mnogo uspeha u učenju i vladanju kao i što bolje rezultate u daljem radu! Budite marljivi i predani, kreativni i odvažni za sve nove prilike, a kolektiv Gimnazije Tvrđava je tu da Vas podrži na svakom koraku.

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.