Gimnazija Tvrđava na ”Konverziji”

Konverzija 1

Direktor i marketing menadžer Gimnazije Tvrđava učestvovali su na jednoj od najvećih regionalnih marketing konferencija, konferenciji “Konverzija”, koja se, nakon dve godine pauze, održala u Banjoj Luci, u periodu od 2-4. aprila. Tom prilikom su prisustvovali predavanjima 26 najvećih stručnjaka iz regiona, a u sklopu web & ad campaign klinike, analizirani su sajt i marketinške aktivnosti naše Gimnazije pred preko 550 učesnika konferencije.
Dobili smo dragocene savete i sugestije od stručnjaka kao što su influenser Ivan Bildi, Anđelka Ducić iz firme Symbiotica, Nemanja Živković iz firme Funky Marketing i Svetozar Krunić iz firme ActiveCollab. Ovom prilikom bismo da im se zahvalimo na analizi i sugestijama, kao i pohvalama koje je dobila naša Škola.

Podeli post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.