Gimnazija Tvrđava na ”Konverziji”

Konverzija 1

Direktor i marketing menadžer Gimnazije Tvrđava učestvovali su na jednoj od najvećih regionalnih marketing konferencija, konferenciji “Konverzija”, koja se, nakon dve godine pauze, održala u Banjoj Luci, u periodu od 2-4. aprila. Tom prilikom su prisustvovali predavanjima 26 najvećih stručnjaka iz regiona, a u sklopu web & ad campaign klinike, analizirani su sajt i marketinške aktivnosti naše Gimnazije pred preko 550 učesnika konferencije.
Dobili smo dragocene savete i sugestije od stručnjaka kao što su influenser Ivan Bildi, Anđelka Ducić iz firme Symbiotica, Nemanja Živković iz firme Funky Marketing i Svetozar Krunić iz firme ActiveCollab. Ovom prilikom bismo da im se zahvalimo na analizi i sugestijama, kao i pohvalama koje je dobila naša Škola.

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.