Mini sajam obrazovanja – OŠ „Vasa Stajić”

Mini sajam obrazovanja - OŠ „Vasa Stajić” naslovna fotografija

Dana 11. maja u svečanoj sali OŠ „Vasa Stajić” u Novom Sadu, održan je Mini sajam obrazovanja. Ovom prilikom srednje škole mogle su da postave svoje promo materijale i tako predstave rad škole. Gimnazija „Tvrđava” je imala čast da bude učesnik na ovoj manifestaciji!

Velik broj učenika osmih razreda – budućih srednjoškolaca, posetilo je ovaj događaj, gde su imali priliku da razgovaraju sa predstavnicima škola koje ih interesuju, kako bi dobili više o informacija o uslovima upisa i pohađanja škole.

Naša Gimnazija je privukla pažnju brojnih učenika, a pored dobijanja flajera i razgovora sa direktorom D.K. i menadžerkom D.K. Gimnazije „Tvrđava”, mogli su da urade kviz i tako osvoje simboličnu nagradu – blokčić sa logotipom Škole. Takođe, vrlo ih je zainteresovala nagradna igra Giveaway i nagrade koje je moguće osvojiti u izvlačenju koje će se održati 15. maja.

Veliko hvala organizatorima na pozivu! Radujemo se daljoj saradnji sa OŠ „Vasa Stajić”!

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.