Plasman na republičko takmičenje iz računarskih predmeta

Plasman na republičko takmičenje iz računarskih predmeta
Učenik drugog razreda Stefan Jovišić plasirao se u finale takmičenja pod nazivom RAF Challenge, koje organizuje Računarski fakultet Univerziteta u Beogradu.
Plasman na republičko takmičenje iz računarskih predmeta učenik prvatne gimazije tvrđava

Učenici srednjih škola širom Srbije učestvovali su u prvom krugu takmičenja, a najbolji će na kraju dobiti i vredne nagrade poput laptop računara, IT časova, mobilni telefon… Više je različitih tema i kategorija u kojima su učenici mogli da učestvuju:

  • Primena mašinskog učenja u sajber bezbednosti
  • Inovativna primena softvera u podizanju ekološke svesti
  • Moć i nemoć

 

Stefan je uz mentorsku podršku profesora programiranja Filipa Đurovića uradio rad na temu Primena mašinskog učenja u sajber bezbednosti i prezentovaće ga 18. marta na Računarskom fakultetu u Beogradu.

Ovo je petnaesto po redu informatičko takmičenje RAF Challenge kojeorganizuju Računarski fakultet i Društvo matematičara Srbije.

 

 

Autori teksta i fotografija: Anđela Sipić i Mateja Milivojev, učenici prvog razreda

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.