Razmena prazničnih čestitki sa srednjoškolcima iz Portugala

Razmena prazničnih čestitki sa srednjoškolcima iz Portugala
Po povratku u školske klupe dočekala nas je pošiljka iz Portugala - srednjoškolci iz škole Centro de Formacao Proffisional das Industrias da Madeira e Mobiliario poslali su nam unikatne čestitke u okviru onlajn međunarodnog projekta u kome učestvuju i naši učenici.
Razmena prazničnih čestitki sa srednjoškolcima iz Portugala

U okviru međunarodnog eTwinning projekta učenici prvog razreda razmenili su unikatne praznične čestitke sa svojim vršnjacima iz srednje škole u Paredesu.

U ovom projektu učestvuju još i srednjoškolci iz Francuske, Belgije, Grčke i Turske, a osim razmene čestitki, učenici će biti u prilici i da se onlajn predstave jedni drugima, kao i da približe svoju kulturu i običaje.

Razmena prazničnih čestitki sa srednjoškolcima iz Portugala u privatnoj Gimaziji Tvrđava

eTwinning je platforma koja spaja učenike i nastavnike iz evropskih zemalja i omogućava im virtuelno upoznavanje i razmenu znanja i iskustava na jedan drugačiji način. Ovaj projekat sprovodi se kao deo nastave iz predmeta Građansko vaspitanje u prvom razredu.

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.