Uspešna školska 2021/22. godina za nama!

Uspešna školska 2021/22

Privatna gimnazija Tvrđava sa ponosom sumira utiske od prve protekle školske godine! Uspešna godina za nama rezultat je brojnih faktora, ali one koje posebno ističemo jesu vera u promene, posvećenost i marljiv rad kako naših zaposlenih, tako i učenika!

Pored uspešne realizacije nastavnog programa, ova godina će u Gimnaziji Tvrđava biti upamćena i po nekoliko dobrih projekata, kroz koje smo ostvarili plodne saradnje sa drugim organizacijama, sa kojima kujemo planove i za naredne godine. Međutim, ono po čemu smo postali prepoznatljivi za ovo kratko vreme svakako je drugačiji pristup u nastavi, inovativne metode rada, mentorski rad, preduzetnički projekti, i drugo. Dakle, po obrazovanju i vaspitanju koje ima praktičnu i dugoročnu vrednost!

Da je vredelo sveg uloženog truda i vremena, pokazuje i to da smo naišli na odličan odaziv đaka za novu školsku 2022/23. godinu, a velika zainteresovanost za našu Školu navela nas je da pokrenemo verifikaciju novog, društveno-jezičkog smera, koji će biti dostupan od naredne školske 2023/24. godine! Takođe, svoj rad Gimnazija Tvrđava nastavlja na novoj lokaciji, u Jevrejskoj br. 7, u nekadašnjem zdanju Baletske škole. Pored toga, ponovo organizujemo besplatnu pripremnu nastavu za polaganje završnog ispita iz matematike, o čemu će biti dodatnih vesti na društvenim mrežama i zvaničnoj stranici Škole.

Čast i poverenje koje ste nam ukazali motivišu nas da i dalje radimo na unapređenju sistema i da budemo Vaša podrška i promena koju želite da vidite u društvu! Iskreno se zahvaljujemo svima u ime kolektiva i učenika Gimnazije Tvrđava!

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.