Uspešna školska 2021/22. godina za nama!

Naslovna

Privatna gimnazija Tvrđava sa ponosom sumira utiske od prve protekle školske godine! Uspešna godina za nama rezultat je brojnih faktora, ali one koje posebno ističemo jesu vera u promene, posvećenost i marljiv rad kako naših zaposlenih, tako i učenika!

Pored uspešne realizacije nastavnog programa, ova godina će u Gimnaziji Tvrđava biti upamćena i po nekoliko dobrih projekata, kroz koje smo ostvarili plodne saradnje sa drugim organizacijama, sa kojima kujemo planove i za naredne godine. Međutim, ono po čemu smo postali prepoznatljivi za ovo kratko vreme svakako je drugačiji pristup u nastavi, inovativne metode rada, mentorski rad, preduzetnički projekti, i drugo. Dakle, po obrazovanju i vaspitanju koje ima praktičnu i dugoročnu vrednost!

Da je vredelo sveg uloženog truda i vremena, pokazuje i to da smo naišli na odličan odaziv đaka za novu školsku 2022/23. godinu, a velika zainteresovanost za našu Školu navela nas je da pokrenemo verifikaciju novog, društveno-jezičkog smera, koji će biti dostupan od naredne školske 2023/24. godine! Takođe, svoj rad Gimnazija Tvrđava nastavlja na novoj lokaciji, u Jevrejskoj br. 7, u nekadašnjem zdanju Baletske škole. Pored toga, ponovo organizujemo besplatnu pripremnu nastavu za polaganje završnog ispita iz matematike, o čemu će biti dodatnih vesti na društvenim mrežama i zvaničnoj stranici Škole.

Čast i poverenje koje ste nam ukazali motivišu nas da i dalje radimo na unapređenju sistema i da budemo Vaša podrška i promena koju želite da vidite u društvu! Iskreno se zahvaljujemo svima u ime kolektiva i učenika Gimnazije Tvrđava!

Podeli post

Prijavi se na mejling listu

Ako ti se svideo upravo pročitani tekst i smatraš da ti je bio od koristi, prijavi se na našu mejling listu i jednom mesečno u tvoj inboks će stizati slični korisni tekstovi.

Gimnazija Tvrđava Logo Royal

Sa jasnim fokusom na razvijanje znanja i veština za 21. vek, gimnazija Tvrđava predstavlja najbolji izbor za školovanje i usavršavanje.

Pročitajte:

Pošaljite nam poruku

Rado ćemo se sresti sa Vama i porazgovarati o budućnosti Vašeg deteta.